Meeting Capgemini

Gisteren hebben we voor het eerst vergaderd met Capgemini, het bedrijf waarmee we samen onze thesis maken. Veel zaken zijn concreter geworden. Deze week hebben we interviews met nog drie personen van Capgemini. Dit zal iemand zijn uit de sales, een mobile architect en een developer. Zo krijgen we een verschillende invalshoek bij de ontwikkeling van een mobiele applicatie.

Volgende week donderdag 25 oktober is de deadline van het idee van onze proof-of-concept. We zullen namelijk een applicatie moeten maken om zo te verschillende frameworks te kunnen vergelijken. Deze applicatie moet natuurlijk genoeg uitdagingen bevatten zodat we de frameworks ten volle kunnen uitbuiten. Ideeën voor dergelijke applicaties worden warm onthaald!

Op 29 november geven we een eerste presentatie en tonen we een korte demo van ons prototype. Ons prototype zal zowel in Sencha Touch en jQuery Mobile worden gemaakt.

Deze week volgen nog meer gedetailleerde blogposts over Sencha Touch en jQuery Mobile, alsook over onze ideeën voor een proof-of-concept.

2 gedachten over “Meeting Capgemini

  1. hey, terwijl ik de blog las viel dit mij op bij de vorige post, “We also found out that we can write our thesis in Dutch. Also our presentations can be in Dutch, however we will continue to write this blog in English.”. ik weet dat het niet belangrijk is in welke taal de blog posts geschreven worden, maar het viel mij een beetje op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s