Tussentijdse presentatie

Hieronder kan u onze presentatie vinden die we op 22 november hebben gegeven.

3 gedachten over “Tussentijdse presentatie

  1. Bij jullie draft viel me dit al op, maar nu bij de presentatie wordt het precies nog eens extra benadrukt dat jullie veel informatie van het internet (websites) halen? Vormt dit geen probleem bij een literatuurstudie? Aangezien jullie nu eigenlijk al zelf onderzoek doen en niet zozeer kijken welk onderzoek er al gebeurd is?

    Sorry als dit al een vraag was op de dag van de presentaties, ik kon hier helaas niet bij zijn wegens een Athens cursus.

  2. We hebben in de presentatie vermeld dat het in ons domein zeer moeilijk is up-to-date informatie te vinden. Onze voornaamste informatiebron is safaribooksonline.com, hier verschijnen altijd de meest recente boeken en hebben vonden we de voornaamste literatuur. Boeken die een jaar oud zijn, zijn vaak al verouderd.
    Mobiele HTML5 frameworks springen als paddenstoelen uit de grond, meeblijven met de recentste trends is geen makkelijke opgave. Tussen september en nu zijn er nog twee zeer interessante frameworks ontstaan (Moobile en Lungo). Zoals je wel kan verwachten is hierover dus weinig literatuur te vinden, buiten sommige webpagina’s.
    Toch zullen we proberen alles zo goed mogelijk te documenteren, indien nodig met referenties naar de webpagina’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s