Update

Na het indienen van onze wetenschappelijke paper, is het hier een tijdje stil geweest maar hebben we evenmin stil gezeten.

Momenteel zijn we bezig met de implementatie van onze POC in het tweede framework.  Na een jQuery Mobile implementatie waagt Tim zich nu aan Lungo JS.  Sander stapte over van Sencha Touch naar Kendo UI.  Al ons work in progress kan gevonden worden op tinyurl.com/htmobiel.  We verwachten al het implementeerwerk na de paasvakantie af te ronden.

Ook zijn we reeds aan de vergelijkende studie bezig.  Om de productiviteit van het raamwerk te testen implementeren we ook het loginscherm van de POC in de andere bestudeerd raamwerk.  Sander zal dus een jQuery Mobile en Lungo JS login maken,  Tim een Sencha Touch en Kendo UI login.  Ook deze resultaten zijn te vinden op  tinyurl.com/htmobiel.

Verder zijn we ook bezig om de feedback op onze paper te verwerken en onze paper te herschrijven.  Sommige inhoud staat nu ook al samengevat in de paper en moet nog vertaald en herschreven worden in onze thesis tekst.
De structuur van deze thesis tekst ligt wel al vast en is gecorrigeerd door onze begeleider.  Op aangeven van onze begeleider willen we voor de officiële deadline (17 mei) afzonderlijke hoofdstukken ter correctie doorsturen.  Hierbij hoort zeker onze herwerkte literatuurstudie,  het vergelijkingshoofdstuk en het hoofdstuk over de gekozen mobiele HTML5 raamwerken.

Ten slotte denken we ook aan onze presentaties van volgende week.  Eentje op dinsdag 26 maart om 11u met de HCI groep als publiek en eentje donderdag 28 maart in het bijzijn van Capgemini.

Tim zal deze week niet aan de thesis kunnen werken omdat hij op Athens cursus is.

Advertenties

3 gedachten over “Update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s